alkumaljat.jpg

Photo: Lauri Hakkarainen

Syksyn 2022 tapahtumia Lehmuston tilalla

To 28.7. Tilamyynti. Aittapuoti auki kello 16-19. Tarjolla tilalla tuotettuja vihanneksia, yrttejä ja kombuchaa. Tilamyynti jatkuu elokuun jokaisena torstaina kello 16-19. Myöhemmin syksyllä valikoimissa myös hapankaalia, -kurkkuja ja kimchiä.

 

To 4.8. Tilamyynti. Aittapuoti auki kello 16-19. Tarjolla tilalla tuotettuja vihanneksia, yrttejä ja kombuchaa. 

 

Su 7.8. Avoimet puutarhat -tapahtuma kello 12-17. Tule tutustumaan toimintaamme vanhalla Lehmuston tilalla, missä olemme viljelleet uudistavasti syksystä 2021 alkaen.

 

Ti 9.8. Hapatustyöpaja kello 17.30-20. 

 

To 11.8. Tilamyynti. Aittapuoti auki kello 16-19. Tarjolla tilalla tuotettuja vihanneksia, yrttejä ja kombuchaa. 

 

To 18.8. Tilamyynti. Aittapuoti auki kello 16-19. Tarjolla tilalla tuotettuja vihanneksia, yrttejä ja kombuchaa. 

 

La 20.8. Hapatustyöpaja kello 11-13.30. 

 

To 25.8. Tilamyynti. Aittapuoti auki kello 16-19. Tarjolla tilalla tuotettuja vihanneksia, yrttejä ja kombuchaa. 

 

La 27.8. Sieniretki kello 10-12.30. 

 

La 10.9. Lähiruokapäivä -tapahtuma, avoimet ovet.

Autumn 2022 Events on Lehmusto Farm

Thursday 28.7. Farm Sales from 16 to 19. We'll have vegetables, herbs and kombucha produced on the farm. Farm sales continue on each Thursday 16-19 in August. Later in autumn we'll have sauerkraut, lacto-fermented cucumbers and kimchi.

Thusday 4.8. Farm Sales from 16 to 19. We'll have vegetables, herbs and kombucha produced on the farm.

Sunday 7.8. Open Gardens Event (Avoimet puutarhat 2022) 12-17. Come have a look at our farm, where we have been growing regeneratively from Autumn 2021.

Tuesday 9.8. Fermentation Workshop, 17.30-20.

Thusday 11.8. Farm Sales from 16 to 19. We'll have vegetables, herbs and kombucha produced on the farm. 

Thusday 18.8. Farm Sales from 16 to 19. We'll have vegetables, herbs and kombucha produced on the farm. 

Saturday 20.8. Fermentation Workshop, 11-13.30.

Thusday 25.8. Farm Sales from 16 to 19. We'll have vegetables, herbs and kombucha produced on the farm. 

Saturday 27.8. Mushroom Excursion, 10-12.30.

Saturday 10.9. Local Food Day Event (Lähiruokapäivä), open doors.