top of page
kerääjäkuva.jpg

Luonnontuotteiden kerääjäkoulutus

Haluatko syventää tietojasi tai myydä luonnontuotteita esimerkiksi ravintoloille? 

 

Luonnontuotteiden kerääjäkoulutuksessa käymme läpi tarvittavat tiedot muun muassa jokamiehenoikeuksista, kasvien tunnistamisesta, käsittelystä ja myynnistä. Koulutus sisältää sekä teoriaa että käytäntöä ja ensimmäiset kolme kasvintunnistuskoetta viralliseen kerääjärekisteriin. Yksi tunnistettavista kasveista / kasvinosista on kuusenkerkkä ja loput valitaan lähempänä vaihtoehdoista nokkonen, vuohenputki, koivu ja pihlaja. 

 

Koulutus järjestetään 14.5 2021 kello 10-16 Korsossa Lehmuston tilalla. Tunnistuskokeet järjestetään päivän lopuksi ja lisää voi tehdä sovitusti kevään edetessä (hintaan 15€ / kasvi).

 

Koulutuksen hinta on 95 € (sis. 4h teoriaa, kolmen kasvin tunnistuskokeet luonnossa sekä Simo Moision (toim.) Luonnonyrttioppaan (Ovh. 24€), jonka Opetushallitus on hyväksynyt luonnontuotealan toimijoille hyvän käytännön ohjeeksi.

 

Ilmoittautuminen koulutukseen tapahtuu virallisen kerääjärekisterisivuston kautta täällä.

Ilmoittautumisen yhteydessä kannattaa jo valmiiksi rekisteröityä luonnontuotealan kerääjä- ja toimijarekisteriin. Kerääjien vuosimaksu on 12 euroa / vuosi. Tämä vuosimaksu ei sisälly kerääjäkoulutusmaksuun.

 

Ilmoittautumisen jälkeen saat maksutiedot ja lisätietoja sähköpostiisi. 

Lisätietoja sähköpostitse maija@uomaearthcare.fi sekä numerosta  050 377 5501

bottom of page