_DSC2902_edited.jpg

Photo: Jyrki Kaheinen

Masu Nokkoskombucha

Masu Nokkoskombucha on ihanan pirskahteleva, raikkaan hapan ja sopivan villi nautintojuoma.

 

Kombuchan käymisessä on käytetty sekä nokkos- että mustaa teetä.

Makuvaihtoehtoja on tällä hetkellä neljä:

  • Mustaherukka - Upean värinen, helposti lähestyttävä klassikko, joka sopii alkumaljaksi tai ihan muuten vain nautittavaksi!

Ainesosat: vesi, kombucha-viljelmä, nokkonen, musta tee, mustaherukka, inkivääri, sitruuna, sokeri

  • Tyrni - Tyrnin, inkiväärin ja sitruunan raikas makuyhdistelmä, joka sopii myös monelle, jolle tyrnin maku voi muuten olla liikaa.

Ainesosat: vesi, kombucha-viljelmä, nokkonen, musta tee, tyrni, inkivääri, sitruuna, sokeri

  • Vadelma-kuusenkerkkä - Kuusenkerkän happamuus ja vadelman makeus ovat metsäinen yhdistelmä, joka vie kielen mennessään.

Ainesosat: vesi, kombucha-viljelmä, nokkonen, musta tee, vadelma, kuusenkerkkä, sokeri​

  • Mansikka-karpalo - Kesän 2022 uutuusmaku, joka yhdistää mehukkaan mansikan ja pirtsakan karpalon.

Ainesosat: vesi, kombucha-viljelmä, nokkonen, musta tee, mansikka, karpalo, sokeri​

Kombuchaa on taas saatavilla! Tällä hetkellä myymme suoraan tilalta.

Masu Nettle Kombucha

Masu Nettle Kombucha is a wonderfully sparkling, delightfully sour and appropriately wild drink for any occasion.

Our kombucha is brewed with both nettle and black tea. At the moment, we offer three different flavours:

  • Blackcurrant - This beautifully coloured, easy-to-approach classic can be used as a welcoming drink or for any occasion really

Ingredients: water, kombucha-culture, nettle, black tea, blackcurrant, ginger, lemon, sugar

  • Sea buckthorn - The combination of sea buckthorn, ginger and lemon produces a refreshing taste that is also enjoyed by many for whom the taste of sea buckthorn can be too much

Ingredients: water, kombucha-culture, nettle, black tea, sea buckthorn, ginger, lemon, sugar

  • Raspberry-spruce tip - Taste the forest in this delicious amalgam of the acidity of spruce tip and the sweetness of raspberry 

Ingredients: water, kombucha-culture, nettle, black tea, raspberry, spruce tip, sugar

  • Strawberry-cranberry - Summer 2022 new flavour that mixes juicy strawberry and zesty cranberry

Ingredients: water, kombucha-culture, nettle, black tea, strawberry, cranberry, sugar

Kombucha is available again! Currently we're selling directly from the farm.

Tulossa myöhemmin - Coming later

Masu Hapankaali

Masu Hapankaali on mukavan rapsakka ja sopivan hapan lisuke talviseen ruokapöytään.

Hapankaalissa on käytetty mahdollisuuksien mukaan vain parhailla viljelymenetelmillä kasvatettuja vihanneksia.

Hapankaali on loppuunmyyty. Lisää tulossa syksyllä 2022.

Masu Sauerkraut

Masu Sauerkraut is a delightfully crunchy and appropriately sour side for a wintry meal.

We use, as far as possible, ingredients that were grown using the best farming methods.

Sauerkraut is sold out. There will be more in fall 2022.

Masu Kimchi

Masu Kimchi on mausteinen ja tulinen lisuke. Kimchi on korealainen hapankaali, jonka perustan luo tulisessa maustetahnassa pyöritetty paksoi. Paksoin lisäksi kimchissä maistuu retiisi sekä purjo.

Myös kimchin raaka-aineista mahdollisimman moni on joko kasvatettu itse tai hankittu paikallisesti.

Kimchi on loppuunmyyty. Lisää tulossa syksyllä 2022.

Masu Kimchi

Masu Kimchi is a hot and spicy side. Kimchi is Korean fermented cabbage. As a base, we use bok choy, which we marinade in a spicy paste. Complementing the bok choy are radish and leek.

We either grow our own or source locally as many of the ingredients as possible.

Kimchi is sold out. There will be more in fall 2022.