_DSC2902_edited.jpg

Tuotteet - Products

Photo: Jyrki Kaheinen

Masu Nokkoskombucha

Masu Nokkoskombucha on ihanan pirskahteleva, raikkaan hapan ja sopivan villi nautintojuoma.

 

Kombuchan käymisessä on käytetty sekä nokkos- että mustaa teetä. Mausteina käytetään sitruunan ja inkiväärin lisäksi mustaherukkaa tai tyrniä.

Ainesosat: vesi, kombucha-viljelmä, nokkonen, musta tee, mustaherukka/tyrni, inkivääri, sitruuna, sokeri

Masu Nokkoskombuchan tuotanto on toistaiseksi tauolla muuton takia.

Masu Nettle Kombucha

Masu Nettle Kombucha is a wonderfully sparkling, delightfully sour and appropriately wild drink for any occasion.

This kombucha is brewed with both nettle and black tea. The brew is flavoured with, in addition to lemon and ginger, either blackcurrant or sea buckthorn.

Ingredients: water, kombucha-culture, nettle, black tea, blackcurrant/sea buckthorn, ginger, lemon, sugar

At the moment the our Masu Nettle Kombucha production is on hold due to having just moved to a new location.

Masu Hapankaali

Masu Hapankaali on mukavan rapsakka ja sopivan hapan lisuke talviseen ruokapöytään.

Hapankaalissa on käytetty mahdollisuuksien mukaan vain parhailla viljelymenetelmillä kasvatettuja vihanneksia.

Hapankaali on loppuunmyyty. Lisää tulossa syksyllä 2021.

Masu Sauerkraut

Masu Sauerkraut is a delightfully crunchy and appropriately sour side for a wintry meal.

We use, as far as possible, ingredients that were grown using the best farming methods.

Sauerkraut is sold out. There will be more in fall 2021.

Masu Kimchi

Masu Kimchi on mausteinen ja tulinen lisuke. Kimchi on korealainen hapankaali, jonka perustan luo tulisessa maustetahnassa pyöritetty paksoi. Paksoin lisäksi kimchissä maistuu retiisi sekä purjo.

Myös kimchin raaka-aineista mahdollisimman moni on joko kasvatettu itse tai hankittu paikallisesti.

Kimchi on loppuunmyyty. Lisää tulossa syksyllä 2021.

Masu Kimchi

Masu Kimchi is a hot and spicy side. Kimchi is Korean fermented cabbage. As a base, we use bok choy, which we marinade in a spicy paste. Complementing the bok choy are radish and leek.

We either grow our own or source locally as many of the ingredients as possible.

Kimchi is sold out. There will be more in fall 2021.