_DSC2902_edited.jpg

Photo: Jyrki Kaheinen

Masu Nokkoskombucha

Masu Nokkoskombucha on ihanan pirskahteleva, raikkaan hapan ja sopivan villi nautintojuoma.

 

Kombuchan käymisessä on käytetty sekä nokkos- että mustaa teetä.

Makuvaihtoehtoja on tällä hetkellä kolme:

  • Mustaherukka - mausteina mustaherukan lisäksi sitruuna ja inkivääri

Ainesosat: vesi, kombucha-viljelmä, nokkonen, musta tee, mustaherukka, inkivääri, sitruuna, sokeri

  • Tyrni - mausteina tyrnin lisäksi sitruuna ja inkivääri

Ainesosat: vesi, kombucha-viljelmä, nokkonen, musta tee, tyrni, inkivääri, sitruuna, sokeri

  • Vadelma - mausteena vadelman lisäksi kuusenkerkkä

Ainesosat: vesi, kombucha-viljelmä, nokkonen, musta tee, vadelma, kuusenkerkkä, sokeri

Meillä on tuotekehittely käynnissä. Kombuchaa tulee lisää kevään aikana.

Masu Nettle Kombucha

Masu Nettle Kombucha is a wonderfully sparkling, delightfully sour and appropriately wild drink for any occasion.

Our kombucha is brewed with both nettle and black tea. At the moment, we offer three different flavours:

  • Blackcurrant - flavoured with blackcurrant, lemon and ginger

Ingredients: water, kombucha-culture, nettle, black tea, blackcurrant, ginger, lemon, sugar

  • Sea buckthorn - flavoured with sea buckthorn, lemon and ginger

Ingredients: water, kombucha-culture, nettle, black tea, sea buckthorn, ginger, lemon, sugar

  • Raspberry - flavoured with raspberry and spruce sprout

Ingredients: water, kombucha-culture, nettle, black tea, raspberry, spruce sprout, sugar

We are currently developing our kombucha. More will be available later in spring.

Tulossa myöhemmin - Coming later

Masu Hapankaali

Masu Hapankaali on mukavan rapsakka ja sopivan hapan lisuke talviseen ruokapöytään.

Hapankaalissa on käytetty mahdollisuuksien mukaan vain parhailla viljelymenetelmillä kasvatettuja vihanneksia.

Hapankaali on loppuunmyyty. Lisää tulossa syksyllä 2022.

Masu Sauerkraut

Masu Sauerkraut is a delightfully crunchy and appropriately sour side for a wintry meal.

We use, as far as possible, ingredients that were grown using the best farming methods.

Sauerkraut is sold out. There will be more in fall 2022.

Masu Kimchi

Masu Kimchi on mausteinen ja tulinen lisuke. Kimchi on korealainen hapankaali, jonka perustan luo tulisessa maustetahnassa pyöritetty paksoi. Paksoin lisäksi kimchissä maistuu retiisi sekä purjo.

Myös kimchin raaka-aineista mahdollisimman moni on joko kasvatettu itse tai hankittu paikallisesti.

Kimchi on loppuunmyyty. Lisää tulossa syksyllä 2022.

Masu Kimchi

Masu Kimchi is a hot and spicy side. Kimchi is Korean fermented cabbage. As a base, we use bok choy, which we marinade in a spicy paste. Complementing the bok choy are radish and leek.

We either grow our own or source locally as many of the ingredients as possible.

Kimchi is sold out. There will be more in fall 2022.